Despre noi

Misiunea noastră este de a simplifica procesul de construcție a locuințelor pentru clienții noștri prin oferirea unor soluții complete la cheie. Ne angajăm să construim locuințe de calitate, durabile și eficiente din punct de vedere energetic, care îmbunătățesc calitatea vieții și aduc valoare comunităților în care lucrăm. Ne străduim să înțelegem nevoile fiecărui client și să proiectăm soluții care se potrivesc cel mai bine stilului de viață și bugetului lor.

Valorile

  1. Angajamentul față de Calitate: Credem că fiecare casă pe care o construim reprezintă reputația noastră și, prin urmare, ne angajăm să utilizăm doar materiale de cea mai înaltă calitate și cele mai bune practici de construcție.
  2. Integritate: Credem în onestitate, transparență și comunicare deschisă cu clienții noștri și părțile interesate.
  3. Inovație: Ne angajăm să implementăm cele mai noi tehnologii și procese pentru a îmbunătăți eficiența și durabilitatea caselor pe care le construim.
  4. Respectul pentru Mediul Înconjurător: Ne angajăm să construim locuințe eficiente din punct de vedere energetic, care reduc impactul asupra mediului înconjurător.
  5. Parteneriatul cu Comunitățile Locale: Ne angajăm să lucrăm în parteneriat cu comunitățile locale, contribuind la dezvoltarea economică și socială.

Fondat în 2016

Oferim servicii complexe de construcții a caselor de lociuit și contrucții industriale „La cheie” de la etapa de proiectare până la dare în exploatare.

CONSTRUCȚIE

RECONSTRUCȚIE

ARHITECTURĂ

DESIGN INTERIOR

Biroul de Proiectare pune în funcțiune orice idee și adaugă o notă fină de creativitate pentru ca produs final să fie unicat. Activitatea sa este asigurată de întreg pachetul de SERVICII

ARHITECTURĂ

PROIECTARE

REZISTENȚĂ

VIZUALIZARE 3D

DESIGN INTERIOR

Oficiul Nostru este mereu în așteptarea voastră Dragi Clienți, pentru a vă oferi o consultație calitativă pe orice subiect din domeniul construcțiilor.

Chișinău, str. Costiujeni 1G

ÎNCEPE SĂ-ȚI CONSTRUIEȘTI VISUL CU NOI

cere oferta